Sayfalar

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Durma Hemen İndir

11 Ekim 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca havaların soğuyacak bulunması hem de ‘tatil’ (Hangi tatil yahu?) döneminin bitişi, okulların faliyete geçmesi derken gerçekte tam depresyon aylarına giriş yapmış bulunuyoruz. Hiç olmazsa benim açımdan güz (sonbahar) her süre olduğu gibi tekrar maksimum depresif bir giriş yapacak hayatıma. Sizleri bilemem tabii.







PES ikibinonüç işte bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Fakat bu ayların oyunseverler için 1 de nefis tarafı mevcut. Bu da oyundünyasında yaz boyunca süregelen (fazla şükür Diablo üç hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve firmalar yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine bir bir en büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





özellikle futbol tutkunları için en mühim aylardır sonbahar ayları. zira hem Pro Evolution Soccer 2013 hem de FIFA 13 piyasaya sürülür. Evvelden Football Supervisor serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten 4 köşe olurduk.





derhal de Eylül ayının sonlarına gelmemizle birlikte havalar henüz soğumamış olsa da, Konami bizleri yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer ikibinonüç’ü pazara sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda siz için demosunu ve lansmanda tam sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES 2013, bu sene çok daha kararlı dersem yanılmış olmam.







0 yorum: